• slide
  PETA DIMENZIJA
 • slide
  VOLIMO VSE, STREŽEMO VSE
 • slide
  TIŠINA JE GOVOR DUHOVNEGA ISKALCA
 • slide
  DEVET SONČNIH DIMENZIJ
 • slide
  JAZ SEM ZDRAVJE

Opis delovanja Pripravka PETA DIMENZIJA

Pripravek PETA DIMENZIJA je kanalizirana receptura in je pripravljen po starovedski indijski recepturi. V sam Pripravek PETA DIMENZIJA je vneseno več tisoč informacij. Kako delujejo te informacije ? Kot vemo imata celica in molekula izjemno inteligenco, kot jo ima celotni organizem. Če poenostavim smo človeška Bitja ena sama inteligenca in smo poenoteni z univerzumom.

Ko zaužijemo Pripravek PETA DIMENZIJA naše celice in molekule prepoznajo sestavine in jih po količini, kot jih potrebuje naše telo, pošlje v vzrok bolezni. Iistočasno informacija deluje na spremembi zavesti. Tako da je Pripravek PETA DIMENZIJA narejen univerzalno za celoten organizem in napade vsako bolezen po inteligenci in sugestiji našega telesa oziroma lastnega obrambnega sistema. Pripravek PETA DIMENZIJA je naravno zdravilo nove dobe in čudovita rešitev proti vsaki bolezni.

Za vse to pa je potreben človek sam, kajti tudi sami moramo narediti korak naprej in se začeti bolj ljubiti in bolj spoštovati samega sebe. Ko začnemo resnično ljubiti in spoštovati samega sebe lahko šele iskreno ljubimo druge. Tako da Pripravek PETA DIMENZIJA poveča življenjske sposobnosti ljudi in vsakega živega bitja.